Συστατικά

3 μερίδες στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα
1 κούπα με κρουτόν
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
1 κουτ. του γλυκού ξηρό θυμάρι
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
Κόβεις το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομματάκια τετράγωνα στο σχήμα.
Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το κρουτόν, την παρμεζάνα, το θυμάρι και το βούτυρο. Ανακατεύεις πάρα πολύ καλά μέχρι όλα τα υλικά να λιώσουν και να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
Μαρινάρεις τα κομματάκια κοτόπουλου με το παραπάνω μείγμα, προσέχοντας να μαρινάρεις και τις δύο πλευρές.
Τοποθετείς τα μαριναρισμένα κομματάκια κοτόπουλου σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνεις στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

Πηγή: tlife.gr