Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο Instagram με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός θέλησε να μιλήσει στους followers του για τη σωστή λειτουργία του εντέρου δημοσιεύοντας μια selfie από την… τουαλέτα του.

«Lock down-Soul up! Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χέσιμο! Ναι! Αυτή τη στάση (στη φώτο) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα. Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα), μπήκε η Δυσκοιλιότητα! Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.

Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξαναγίνονται μόδα στην Ευρώπη). Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιότητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.

Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα! Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινούν από την καλή λειτουργία του εντέρου. Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας (χημικά λευκασμένος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκουπίζομαι με πετσέτα.

May there be peace! May everybody poop effortlessly!!! Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπερύψομενο μικρό σκαμνάκι (poop stool) ή στοίβα από περιοδικά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.