Όπως έγινε χθες γνωστό το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με βαριά συμπτώματα.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο λόγω έντονου βήχα και έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Το απόγευμα της Τρίτης και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, μίλησε στην εκπομπή Live News περιγράφοντας τα βαριά συμπτώματα με τα οποία είναι και οι δύο αντιμέτωποι. Μάλιστα η Κρίστη Καθάργια είπε ότι ότι δεν γνώριζε αν θα χρειαστεί κι εκείνη να μπει στο νοσοκομείο.

Τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της είπε πως τελικά και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο. «Και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη μπήκε τελικά στο νοσοκομείο… Η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται και από ό,τι κατάλαβα βρίσκονται σε ξεχωριστά νοσοκομεία. Ακούσαμε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής μας στο διάλειμμα και φαινόταν ταλαιπωρημένη. Το μόνο που θέλω να πούμε είναι περαστικά και στους 2» είπε η παρουσιάστρια.