Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται πλέον στον Alpha και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της τηλεοπτικό project. Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του σταθμού κι εκεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι της είχαν στήσει… ενέδρα, όπως αναφέρει το zappit.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε τα εξής:

«Εγώ θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου γιατί τα υπόλοιπα, ως παρουσιάστρια παλαιάς κοπής, θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Όλα αυτά, τις λεπτομέρειες τα ανακοινώνει ο σταθμός, όχι οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές. Θα σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο.

Μπορώ να σας πω ότι σε αυτό εδώ το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν 5 ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν μόνο το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου και μπήκα μέσα ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα και χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ.

Δεν θα δώσω καμία πληροφορία για οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να έχει γίνει ή να μην έχει γίνει με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό και αν έχει γίνει είναι και τεράστια τιμή μου. Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο στο κανάλι να κάνει αυτό τις ανακοινώσεις όπως εκείνο θεωρεί ότι είναι πρέπον».