Στην τελευταία δοκιμασία οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τους Δημοσθένη, Μαρινέλα και Εντουαρντ που βρέθηκαν ένα βήμα από το βγουν από το παιχνίδι. Τα υποψήφια μοντέλα αφού συμμετείχαν σε ένα ακόμα challenge επιβράβευσης (νικήτρια ήταν η Λία), πήγαν στην δοκιμασία αποχώρησης.

Εκεί, οι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος σε μια καμπάνια για έναν premium καφέ. Τα στρατηγικά αβαντάζ του Ηρακλή και του Εμμάνουελ δεν επηρέασαν πάντως το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση τον Εντουαρντ, τον Δημοσθένη και την Μαρινέλα.

Η Καγιά εξέφρασε την απογοήτευσή της για το αποτέλεσμα που είδε στις φωτογραφήσεις των τριών, με τον Εντουαρντ να είναι ο πρώτος που γλίτωσε. Ιδιαίτερα αυστηρή ήταν και για τον Δημοσθένη, λέγοντας πως αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία που του δίνεται, ανακοινώνοντας έτσι επί της ουσίας, πως η Μαρινέλα αποχωρεί.

Έτσι σχηματίστηκε η τελικά 10αδα μετά και την επιστροφή των Εμμάνουελ, Ηρακλή, Ξένιας και Παρασκευής, με την Μαρινέλα, μετά τον Σήφη, να είναι η τελευταία που δεν κατάφερε να μπει στην τελική ευθεία του ριάλιτι.


GNTM 3 | Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε