Στο Τύπος Tv και στην παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος μίλησε για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει προσεχώς στο Mega με τον τίτλο «Έλα και θα δεις».

Ετοιμάζετε μία νέα εκπομπή στο MEGA… Ποια θα είναι η θεματολογία;

Η εκπομπή θα λέγεται «Έλα και θα δεις», αρχισυντάκτρια θα είναι η Σεμίνα Διγενή, ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά από παρεϊστικες εκπομπές, έχει κάνει κατ’ επανάληψη τέτοια πρότζεκτ με τεράστια επιτυχία και ο κόσμος την αγάπησε μέσα από αυτά. Οι δυο μας, λοιπόν, μαζί φυσικά με μία ομάδα που βρίσκεται στις επάλξεις, στόχο έχουμε να φτιάξουμε ωραίες παρέες, που θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα και αναμνήσεις. Ειδικά σε τέτοιες εποχές που όλοι είμαστε σπίτια μας, χρειαζόμαστε ένα τέτοιου είδους αντικαταθλιπτικό…

Έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα;

Ιδανικά θέλαμε να είναι στον αέρα στα τέλη Νοεμβρίου. Όμως, λόγω της κατάστασης, του δεύτερου lockdown και όσων ζούμε, δεν μπορούμε να δεσμευτούμε με μία τελική ημερομηνία. Μπορεί να καβατζάρουμε λίγο από τον Δεκέμβριο. Θέλουμε, όταν βγούμε στον αέρα, να είναι όλα έτοιμα με τον σωστό τρόπο. Αυτήν τη στιγμή, πάντως, έχουμε δρομολογήσει τις παρέες και τις εκπομπές που θα γυριστούν.

Οι παρέες τι σύνθεση θα έχουν;

Θα καλούμε ηθοποιούς που θα σχετίζονται μεταξύ τους, τραγουδιστές, θέλουμε παρέες πραγματικές, που βρίσκονται και στην έξω ζωή, οπότε αυτά που θα λένε και θα μοιράζονται θα έχουν μία πραγματική βάση.

Η συνεργασία σας με την κ. Διγενή πώς είναι;

Σέβομαι ανθρώπους που ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους και, σαφέστατα, η Σεμίνα είναι ένας από αυτούς. Μπροστά της είμαι ο πιο υπάκουος μαθητής. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτήν τη συνεργασία και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

Οπότε, οι τηλεοπτικές δουλειές σας έχουν μπει σε μια ορθή πορεία…

Ναι, βέβαια, πάντα, έχοντας την αγωνία για όσα ζούμε. Δημιουργούμε ένα πρωτόκολλο κανόνων για να είμαστε ασφαλείς, να αποφύγουμε το «κακό»! Ζούμε σκοτεινούς καιρούς και, δυστυχώς, πρέπει να προσαρμοστούμε.