21:34 - Άνοιξαν όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Πάτρας. Οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από την οδό Κορίνθου, όπου ήταν παρατεταγμένες κοντά στο Παράρτημα, επιστρέφοντας στην Ασφάλεια, στην οδό Ερμού.

Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. παραμένει σε ετοιμότητα προκειμένου να αποτρέψει πιθανή επανάκαμψη των αντιεξουσιαστών.

21:10 - Ηρεμία επικρατεί στο κέντρο της Πάτρας καθώς στο Παράρτημα της οδού Κορίνθου υπάρχουν μόλις 10-15 άτομα.

Oι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή ελέγχοντας τους γύρω δρόμους.

20:40 - Νέος συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά άτομα επέστρεψαν στο πρώην Παράρτημα της οδού Κορίνθου, ενώ βρίσκεται εκεί η Αστυνομία.

Η οδός παραμένει κλειστή.

Στο μεταξύ στους γύρω δρόμους συνεχίζεται το "κρυφτούλι" με διαδηλωτές που θέλουν να κάνουν πορεία και τις αστυνομικές δυνάμεις που δεν τους αφήνουν.

20:05 - Ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων που βρισκόταν στο Παράρτημα αποχώρησε, ωστόσο μια μικρή μερίδα παραμένει στο σημείο, φωνάζοντας συνθήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε επιφυλακή με διμοιρίες να έχουν παραταχθεί στη συμβολή της Κορίνθου με Κολοκοτρώνη και Αράτου.

19:09 - Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων άναψαν ομάδες που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο το απόγευμα της Τρίτης.

Λίγο αργότερα ξεκίνησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς στην οδό Κορίνθου μέχρι την Αγίας Σοφίας όπου "μπλόκαραν" ομάδα ατόμων έξω από σούπερ μάρκετ μερίδα των οποίων εισέβαλε μέσα σε αυτό για να τους αποφύγει.

Η αστυνομία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 10 προσαγωγές.

Το κυνηγητό συνεχίστηκε στα στενά στην ευρύτερη περιοχή της Αγ. Σοφίας.

Στο μεταξύ ομάδα ατόμων συνεχίζει με πανό να βρίσκεται μπροστά από το Παράρτημα φωνάζοντας συνθήματα με την αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή.