Ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ του στο Instagram και δημοσίευσε μία φωτογραφία του πριν από 29 χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως δούλευε ως μπάρμαν παράλληλα με τις σπουδές του. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή του από το δεύτερο έτος της Νοσηλευτικής. Για δύο χρόνια σπούδασε στο ΤΕΙ Nοσηλευτικής Αθήνας, το οποίο εγκατέλειψε μετά την είσοδό του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1992. Από τη Σχολή αποφοίτησε το 1995. Για πολλά χρόνια ο Κώστας Κρομμύδας δούλευε ως μπάρμαν για να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά, όπως αναφέρει το bovary.

«Είμαι παιδί της νύχτας. Έχω μεγαλώσει στη νύχτα. Ήμουν από τους μπάρμαν του SuiGeneris. Έχω ρίξει πολύ ξενύχτι στη ζωή μου. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου που δεν με άφησαν να ξεφύγω. Για να ζήσω παράλληλα με την υποκριτική, δούλευα σε μπαρ μέχρι το 2000» έχει σημειώσει χαρακτηριστικά ο Κώστας Κρομμύδας στο Πρώτο Θέμα.

Η φωτογραφία του Κώστα Κρομμύδα από το 1991 ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. O ηθοποιός σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Νοέμβριος 1991... Ο πρώτος μπάρμαν της Αθήνας που είχε βάλει απαγορευτικό για το κάπνισμα».