Ο Μάριος Φραγκούλης είναι ο τραγουδιστής που μπορεί να μιλά για διεθνή καριέρα.

Έχει τραγουδήσει στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, έχει διαπρέψει σε μιούζικαλ και η έκταση της φωνής του είναι ζηλευτή. Ο Μάριος Φραγκούλης εν μέσω πανδημίας «επιστρέφει» στην παράδοση και τραγουδά, μοναδικά, ένα κομμάτι του Ανδρέα Κατσιγιάννη ο οποίος εμπνεύστηκε από τον καθηλωτικό λόγο του μεγάλου μας ποιητή Κωστή Παλαμά.

O σπουδαίος ερμηνευτής Μάριος Φραγκούλης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ανατολή», που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group. Τη μουσική υπογράφει ο καταξιωμένος συνθέτης και δημιουργός της διάσημης ορχήστρας Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, Ανδρέας Κατσιγιάννης σε στίχους Κωστή Παλαμά. Το τραγούδι «Aνατολή», με σαφείς αναφορές στη μεγάλη μουσική παράδοση των Ελλήνων της Ιωνίας, αποτελεί τον προπομπό ενός ολοκληρωμένου κύκλου τραγουδιών του Ανδρέα Κατσιγιάννη με την υπογραφή της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, με τίτλο «Γη της Ιωνίας», αφιερωμένο στη Σμύρνη.

Ο Μάριος Φραγκούλης με τη χαρακτηριστική δύναμη και εκφραστικότητα που διακρίνει τις ερμηνείες του, υμνεί συγκινητικά την ιερή Γη των Ιώνων, έναν χαμένο παράδεισο του ελληνισμού που άκμασε εκεί επί χιλιάδες χρόνια και ζει πλέον στη συλλογική μνήμη. Ακούστε τον Μάριο Φραγκούλη να τραγουδά την «Ανατολή».

Η «Γη της Ιωνίας» θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group, σε έκδοση με πολυσέλιδο βιβλίο και cd, με την συμμετοχή και άλλων σημαντικών ερμηνευτών σε παραγωγή της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες».