Ο Σήφης Φαραντάκης αποχώρησε ,προς απογοήτευση πολλών, από το GNTM και το πρωί της Τρίτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου. Ο πρώτην παίκτης του Greece’s Next Top Model, είπε για την πορεία και την αποχώρησή του από το παιχνίδι:

«Η αποχώρηση ήταν δύσκολη χθες. Με τα παιδιά είχαμε δεθεί πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές είχα διαφωνίες με τους κριτές γι’ αυτά που μου έλεγαν για τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα που έχω πει, έχω αντιδράσει υπερβολικά. Η χθεσινή φωτογραφία μου άρεσε, κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν η πιο αδύναμη και έφυγα. Η φωτογραφία μου με τον Αντρέα ήταν ακριβώς η ίδια, βέβαια έχει καλύτερη πορεία από εμένα, μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Ήταν πιο δίκαιο να φύγω εγώ».

Χάρηκε ο Σήφης Φαραντάκης με την επιστροφή των φίλων του στο GNTM ή μήπως όχι; Ο ίδιος λέει: «Ήμουν πολύ ευτυχισμένος που γύρισαν ο Ηρακλής και ο Εμάνουελ και το έδειξα αυτό. Είναι δύο πολύ δυνατοί ανταγωνιστές, οπότε δεν ξέρω πόσο μας συμφέρει αυτό».

Τελικά, ο Σήφης και η Μαρινέλα Ζύλα ήταν ζευγάρι; «Με τη Μαρινέλα έχει παρεξηγηθεί λίγο το γεγονός ότι ήμασταν πιο κοντά. γιατί είμαστε από την Κρήτη μαζί. Όλοι νόμιζαν ότι έχουμε κάτι παραπάνω και όχι απλοί φίλοι. Με τη Μαρινέλα δεν είχαμε κάτι παραπάνω εκτός του ότι ήμασταν καλοί φίλοι. Η Ρασέλ μπορεί να λέει ό,τι θέλει», δηλώνει ο Σήφης Φαραντάκης.