Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη για τον λόγο που ο γιος του, Μιχαήλ Άγγελος, δεν πήρε μέρος στο GNTM και αποκαλύπτει για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο All Star Survivor, όπως αναφέρει το zappit.

«Συζητήσαμε για να πάει ο Μιχαήλ Άγγελος στο GNTM. Δεν είναι ότι δεν τον άφησα, το συζητήσαμε και απλά του είπα τη γνώμη μου. Όλοι οι άνθρωποι που στέλνουν τώρα μηνύματα και λένε γιατί δεν πήγε στο GNTM, οι ίδιοι άνθρωποι θα έλεγαν έλα μωρέ τώρα, ο μπαμπάς του τον έβαλε, παιδί του Star, μιλημένο, στημένο… Δεν υπήρχε λόγος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός.

«Πριν από καιρό είχα μία κίνηση ότι μπορεί να γίνει το All Star Survivor και αν θα με ενδιέφερε, αλλά αυτό ήταν να γίνει πριν από ένα χρόνο. Εκείνη τη στιγμή είχα πάρα πολλά επαγγελματικά θέματα. Θεωρώ ότι για να ξαναπάω στο Survivor, θα είναι καθαρά οικονομικός ο λόγος. Αν τα οικονομικά είναι καλά, θα το ξανασκεφτώ και θα το ξανασυζητήσω με την οικογένειά μου και θα το αποφασίσουμε όλοι μαζί», καταλήγει ο Στέλιος Κρητικός.