dir="auto">Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου ήταν η κορυφαία στιγμή που οδήγησε στην πτώση της χούντας και στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας!
 
 Γι αυτό Πρέπει να εορτάζεται ως Γιορτή  της Δημοκρατίας και να μας θυμίζει την καθολική ενότητα  ολοκλήρου του λαού διότι αυτό συνεβει  ο  λαός πολέμησε την δικτατορία τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός όλος ο ελληνισμός απανταχού της γης  αγωνίστηκε για την πτώση της δικτατορίας.
 
Καλούμεθα λοιπόν σήμερα ο λαός και τα πολιτικά κόμματα λόγω της πανδημίας του COVID 19  να σταθούμε  ενωμένοι και με πνεύμα Εθνικής ομοψυχίας να γιορτάσουμε ξεχωριστά απο τις άλλες χρονιές!
 
Δεν χρειάζεται ούτε πορείες ούτε βίαιες συγκρούσεις ούτε μίση ούτε πάθη ,προέχει η υγεία του Λαού!!
Οι ήρωες του  Πολυτεχνείου δεν έχουν ανάγκη από πορείες πρέπει να είμαστε όρθιοι με υγεία και δύναμη διότι ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα επιβίωσης .. η φτώχεια , η ανεργία, η πανδημία και τα εθνικά μας θέματα  που είναι σε έξαρση  απαιτούν απ όλους μια ενότητα  και έναν διαρκή αγώνα.Ποτέ οι νεκροί του Πολυτεχνείου δεν θα μας συγχωρέσουν  εάν  έχουμε μίσος πάθη και εγωισμούς !!
 
Θέλουν να τους τιμούμε και να φαίνεται ότι η θυσία τους έπιασε τόπο και είχε αποτέλεσμα .
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει ότι έγινε τις 17 Νοέμβρη του 1973 ;;;;;; Ποιος το θέλει αυτό;  Ασφαλώς κανείς !! Αιωνία η μνήμη λοιπόν στους ήρωες του Πολυτεχνείου  και θα τους τιμούμε πάντοτε ...παράλληλα σεβασμό σε όλους τους αγωνιστές του αντιδηκτατορικου αγώνα !! και για αυτό έχουν τεράστια ευθύνη οι σημερινές πολιτικές  δυνάμεις. Να οδηγήσουν τον λαό στην ευημερία και στην Εθνική Ενότητα!! Διαβάζοντας την Ιστορία από συστάσεως Ελληνικού Κράτους  δεν υπάρχει μακροβιότερη κοινοβουλευτικη Δημοκρατία 47 ετών!!!! Αυτή είναι η Αλήθεια!! Η Εθνική φαγωμάρα πρέπει να σταματήσει ΧΘΕΣ !!! Αλλιώς θα ζήσουμε μέρες δυσκολότερες του Εμφυλίου πολέμου!! Όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που περνά η Πατρίδα μας και ο Λαός μας !