Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στη φετινή σεζόν της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, ως Μελέτης συμμετέχει σε ακόμα περισσότερες σκηνές καθώς ο ρόλος του έχει μεγαλώσει πολύ. Ο ηθοποιός μιλά για τις φετινές εξελίξεις, στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου.

«Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στον Μελέτη είναι η απώλεια του ενός ματιού. Όμως οι δύσκολες σκηνές είναι οι εγκεφαλικές, γιατί είναι πιο δύσκολο να συγκινήσεις τον άλλον, ειδικά ως Μελέτης», παραδέχεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Στις Άγριες Μέλισσες διατηρεί σχέση με την πρώτη του ξαδέρφη, την Πηνελόπη. Ενώ στην αρχή δεν γνώριζε για τη συγγένειά τους, στη συνέχεια και αφού το έμαθε συνέχισε τις ερωτικές επαφές μαζί της, κάτι ιδιαίτερα τολμηρό για την ελληνική τηλεόραση. «Παίζει ρόλο η εποχή. Είναι τα συναισθήματά τους περίεργα. Ο Μελέτης δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς τι κάνει. Είναι άγουρα τα συναισθήματα, είναι ζωώδη. Με την Πηνελόπη δημιουργήθηκαν πολλές δυσκολίες μέχρι να έρθουν κοντά. Πρώτα η ταξική διαφορά, μετά ο γάμος της και τώρα είναι ξαδέρφια. Όμως, ο έρωτάς τους δεν σταματά, ακόμα και αν είναι συγγενείς. Οι δυο τους κάνουν έρωτα ακόμα και όταν μιλάνε», τονίζει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.