Αυστηροί έλεγχοι έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας από τους αστυνομικούς για την τήρηση των μέτρων του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι έλεγχοι της αστυνομίας στους δρόμους της Πάτρας θα είναι ακόμα πιο αυστηροί από εδώ και στο εξής, έχοντας πάρει συγκεκριμένες εντολές από τα αρμόδια υπουργεία.

Τα μπλόκα πουν έχουν στήσει οι αστυνομικοί είναι σε κομβικά σημεία της Πάτρας, όπου υπάρχει γενικότερα μία κίνηση και αφορούν τόσο τους οδηγούς, όσο και τους πεζούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκα υπάρχουν στην Ηρώων Πολυτεχνείου κοντά στην Κανελλοπούλου, Ακτή Δυμαίων στην ΔΕΥΑΠ, στην Ακρωτηρίου και Γλαύκου, στην Πατρών Πύργου μετά την ΒΙΠΕ, στην Αγία Σοφίας  και Κωνσταντινουπόλεως και στην  Καλαβρύτων και Μαραγκοπούλου , στην Πλ. Μαρούδα.

Ταυτόχρονα με τα μπλόκα αυτά οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ προχωρούν σε περιπολίες και ελέγχους και σε άλλα σημεία της πόλης, στο κέντρο, αλλά και στις συνοικίες.

Η μετακίνηση απαγορεύεται και επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους, ενώ θυμίζουμε ότι μέχρι τις 18 Νοεμβρίου ισχύουν και τα ειδικά μέτρα που απαγορεύουν τις συναθροίσεις άνω των τεσσάρων ατόμων.