Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις. Ασθενείς βροχές στα δυτικά. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν, δίνοντας από τις απογευματινές ώρες βροχές τοπικού χαρακτήρα στο Ιόνιο και πιθανόν στα δυτικά ηπειρωτικά. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί στα ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, όπως αναφέρει το meteo.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 16, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 2 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 19, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 8 έως 19 βαθμούς, ενώ στη Ρόδο και στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις, και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-5 βαθμούς χαμηλότερες.