Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη και την κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» για όλα. Ο δημοσιογράφος του ALPHA αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις φήμες που τον ήθελαν να έχει ασκήσει σωματική βία σε συνάδελφό του.

Ειδικότερα, για πρώτη φορά, ο Κώστας Τσουρός απάντησε πως «περνάω πολύ ωραία με τη φετινή παρέα αλλά υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η Ευρυδίκη με τη Φωτεινή. Είχαν ακουστεί πολλά και για μένα προσωπικά που δεν ισχύουν. Δεν αναφέρθηκε το όνομά μου αλλά με φωτογράφιζαν, υπήρξε διαπληκτισμός αλλά όχι ξυλοδαρμός όπως με κατηγόρησαν».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία που είχε με την Ελένη Τσολάκη στο πρόσφατο παρελθόν αναλαμβάνοντας την αρχισυνταξία στην εκπομπή που εκείνη παρουσίασε. «Ήταν η πρώτη μου φορά στην αρχισυνταξία και ελπίζω η τελευταία. Ανέλαβα τέλη Δεκέμβρη γιατί θέλανε να αλλάξουνε κάποια πράγματα, η εκπομπή τελικά δεν πήγε καλά, η εμπειρία για μένα δεν ήταν και τόσο ωραία».

«Με την Ελένη Τσολάκη είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να πούμε ότι “οκ θέλουμε το χρόνο μας” και μετά τα ξαναείπαμε» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.