Τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής, εξέφρασαν πολιτικοί, βουλευτές και συνεργάτες του εκλιπόντος.

Ο 52χρονος Γιάννης Μητρόπουλος, που είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία», απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής.

Κώστας Τασούλας: Διακεκριμένος επιστήμων και καλός οικογενειάρχης
Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τασούλας, «ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους, καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

ΣΥΡΙΖΑ: Άξιος επιστήμονας και εξαιρετικός άνθρωπος
«Την ειλικρινή θλίψη της» για το θάνατο του Γιάννη Μητρόπουλου, εξέφρασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Άξιος επιστήμονας και εξαιρετικός άνθρωπος, ο γιατρός μας όπως τον αποκαλούσαμε όλοι, ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η απώλεια μάς συγκλονίζει όλους» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπογραμμίζεται ότι «ως στέλεχος της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Κοινοβουλίου κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη όλων, βουλευτών και υπαλλήλων».

Νίκος Βούτσης: Φύλακας άγγελος για όλο το προσωπικό της Βουλής
Τα θερμά του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του Γιάννη Μητρόπουλου εξέφρασε προς την οικογένειά του και προς τους συναδέλφους του στη Βουλή ο τέως πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης.

«Ο αγαπημένος μας Γιάννης, γιατρός για χρόνια μέσα στη Βουλή, δεν είναι πια μαζί μας. Φύλακας άγγελος για όλο το προσωπικό, τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και βέβαια τους βουλευτές έδωσε, παρότι έφυγε πολύ νέος, πάρα πολλά για την επιστήμη του, για το λειτούργημά του και για την υγεία όλων μας» σημειώνει.

«Θέλω προσωπικά να συλλυπηθώ την οικογένειά του και όλους τους συνεργάτες του στο ιατρείο της Βουλής και να καταθέσω την μεγάλη θλίψη μου για τον άδικο πρόωρο χαμό του» αναφέρει ο κ. Βούτσης.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)