Οι μέρες της καραντίνας μπορεί να σε βρήκαν μαζί με τον σύντροφό σου στο ίδιο σπίτι.

Αν και οι δύο τηρείται όλα τα μέτρα ασφαλείας και δεν έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους και κυρίως δεν έχετε συμπτώματα, τότε μπορείτε να σκέφτεστε και το πώς θα περάσετε καλύτερα οι δυο σας.

Το σεξ είναι κάτι που περνάει από το μυαλό των ανθρώπων σε μεγάλο ποσοστό και σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ακόμα και τα ζευγάρια που δεν μένουν μαζί τις ημέρες της πανδημίας βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους για να διατηρήσουν ζωντανή τη σεξουαλική τους ζωή. Με φαντασία και πάθος!

Αυτό, όπως αναφέρει το marieclaire, δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις αυτά τα δύο χαρακτηριστικά και στην περίπτωση που είσαι με τον σύντροφό σου στο σπίτι.

Για αυτό σου δίνουμε 4 ιδέες για το πώς να κάνεις το σεξ σας καλύτερο...

Μην κάνεις σεξ αμέσως

Το καλό πράγμα αργεί και ισχύει και για το σεξ. Δεν έχετε κάποια υποχρέωση, δεν θα έρθει κανείς απροειδοποίητα, δεν έχετε άλλους περιορισμούς πέρα από αυτόν του εγκλεισμού. Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας. Σε αυτό το χρόνο μπορείτε να ψάξετε και να διαβάσετε περισσότερα πράγματα αναφορικά με το σεξ και ίσως να ανακαλύψετε μαζί νέες στάσεις και ιδέες που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Μπορείτε μετά να τα συζητήσετε. Η διαδικασία αυτή θα δημιουργήσει έτσι κι αλλιώς την κατάλληλη αισθησιακή ατμόσφαιρα για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα που είναι η σεξουαλική πράξη.

Αφέσου στο παιχνίδι

Δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά ίσως είναι κάτι που ξεχνάς. Χρησιμοποίησε sex toys ή εκμεταλεύσου πράγματα που έχεις στο σπίτι για να κάνεις ερωτικό παιχνίδι. Μια ιδέα είναι τα παγάκια που σίγουρα έχεις στο ψυγείο σου. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και ανέβασε τη λίμπιντο στα ύψη.

Κάνε του μασάζ

Ένα από τα πλεονεκτήματα του χρόνου είναι ότι μπορείς να τον αφιερώσεις σε πράγματα που πριν δεν θα έκανες. Το μασάζ στον σύντροφό σου μπορεί να είναι κάτι που θα ενεργοποιήσει τη διάθεσή του. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου όχι μόνο στα συνηθισμένα μέρη του σώματος αλλά και σε άλλες ερωτογενείς ζώνες. Αν δεν τις ξέρεις, ευκαιρία να τις ανακαλύψεις και να μάθεις τι του αρέσει.

Αμοιβαίος αυνανισμός

Ο αυνανισμός σε βοηθάει να μάθεις το σώμα του άλλου και τι ακριβώς του αρέσει. Μπορείτε να το κάνετε ταυτόχρονα ή εναλλάξ. Σίγουρα και μόνο η εικόνα του αγαπημένου σου να ικανοποιείται ή να σε βλέπει εκείνος να το κάνεις είναι άκρως αισθησιακή.