Στην εκπομπή “Pop Up” και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο έδωσε συνέντευξη η Αντζελίνα από το Bachelor και μίλησε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αλλά και τις… ανταγωνίστριές της, όπως αναφέρει το zappit.

«Είμαστε σε μεγάλη κόντρα με τη Νικολέτα. Τη θεωρώ τη μεγαλύτερη αντίπαλό μου. Η Μαρίνα έκανε οικονομική επίδειξη, ενοχλήθηκα πολύ με το “φτωχάντζα”. Η στάση μου προς τη Μαρίνα ήταν υπερβολική, αλλά με είχε βγάλει εκτός εαυτού. Ζήτησα συγγνώμη από τη Μαρίνα κι αυτή αντίστοιχα από μένα. Και καλημέρα που λέω στην Εριέττα πολύ της είναι.

Η Χριστίνα είναι τσαμπουκαλού, αλλά έχει καλή ψυχή. Πραγματικά στεναχωρήθηκα που έφυγε. Θα τις πιάσω όλες από το μαλλί και θα τις κάνω σφουγγαρίστρα. Η βίλα χρειάζεται σφουγγάρισμα με τόσα… τσόκαρα που περπατούν εκεί μέσα. Ερωτεύτηκα τον Παναγιώτη, είναι ένας κύριος», είπε η Αντζελίνα.

Ο Κωνσταντίνος Ντάφλος της έδειξε και το κολάζ με τις φωτογραφίες της δίπλα σε αυτές της… θρυλικής Σοράγια Μοντενέγκρο, με την Αντζελίνα να ξεσπά σε γέλια και να λέει: «Το ξέρεις ότι μου το έχουν πει τα κορίτσια μέσα στη βίλα; Η Βίβιαν μου το έχει πει, με λέει… Σοράγια από το Τεπελένι».