Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μίλησε για την παραγωγή νυφικών που ξεκινάει, ενώ τόνισε πως σκέφτεται να κάνει και πάλι εισαγωγές αυτοκινήτων από τη Γερμανία, κάτι που έκανε και παλαιότερα, όπως αναφέρει το zappit.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας γιατί επιτέλους ένα όνειρό μου πραγματοποιείται και αυτό είναι τα υπέροχα βασιλικά νυφικά, τα οποία με πολλή αγάπη και πολύ κόπο κατάφερα επιτέλους να κάνω παραγωγή. Με την… Άρτα και τα Γιάννενα πάνω! Με κορώνες βασιλικές, με πέπλο μακρύ, με ουρές στα δέκα μέτρα. Είπα ή θα γίνω νεκροθάφτης ή θα ντύνω νύφες.

Δεν θέλω πλέον να μιλάω για τα προσωπικά μου γιατί υπάρχει πολύ… κακό μάτι. Θα προτιμούσα ότι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή να το κρατώ για μένα.

Παλαιότερα έκανα εισαγωγές αυτοκινήτων από τη Γερμανία και τώρα σκέφτομαι να το κάνω ξανά. Μου αρέσει πολύ η ταχύτητα και στη Γερμανία, στις autobahn, δεν υπάρχει όριο, μπορείς να πας όσο θέλεις. Έχω πάει και με 300 κάτι… Δεν φοβάμαι, μου αρέσει, το αγαπάω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.