Το αεροδρόμιο Ανδραβίδας επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΠΣΕΚ καθ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Διοικητή της 117 Π.Μ. Σμήναρχο Ιπτάμενο Άγγελο Καλλιγαρίδη, καθώς και με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Αεροδρομίου και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του.

Αντικείμενο ευρύτατης συζήτησης αποτέλεσε η συμβολή της Υπηρεσίας Εναερίου Κυκλοφορίας του αεροδρομίου Ανδραβίδας στον έλεγχο των πτήσεων που θα διενεργούνται στον πρώην Κρατικό Αερολιμένα Επιταλίου.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε διαδικασία επαναλειτουργίας και περαιτέρω αξιοποίησης του αεροδρομίου Επιταλίου. Στόχος μας είναι, το αεροδρόμιο  να αποκτήσει τη θέση και τη δυναμική που του αξίζει διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των πτήσεων και των επιβατών του αεροδρομίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της στενότερης συνεργασίας και υποστήριξης της ΠΔΕ προς την Πολεμική Αεροπορία και γενικότερα τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.