Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο περιζήτητος Εργένης του The Bachelor στον Alpha, μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη ζωή του και τη γυναίκα των ονείρων του.

«Δεν έχω μεγαλώσει ούτε πολύ δύσκολα ούτε πολύ εύκολα» εξήγησε ο ίδιος. « Ήμασταν μια μεσαία οικογένεια, αλλά αυτό που μας έχει σώσει είναι ότι είμαστε δεμένοι. Πέρναγα τα περισσότερα καλοκαίρια στη Μάνη και η αδελφή μου στην Αμοργό. Εγώ πήγαινα στο νησί καλοκαίρι παρά καλοκαίρι. Θεωρώ τη Μάνη δεύτερό μου σπίτι. Ίσως ζήσω μόνιμα εκεί όταν μεγαλώσω και ζήσω κάποιες εμπειρίες που πρέπει να ζήσω με βάση την ηλικία μου» συνέχισε.

«Θα είναι λίγο δύσκολη η προσαρμογή όταν επιστρέψω στο σπίτι μου. Είμαι άνθρωπος που δεν θα με επηρεάσει η δημοσιότητα, δεν πρόκειται να με αλλάξει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου, έχω πάθος με αυτήν. Επιτέλους θα κτίσω τα δικά μου κτίρια στην Αμοργό» πρόσθεσε.

«Μέσα από τις σχέσεις μου κατάλαβα τι θέλω στη ζωή μου και δεν απέχει πολύ από το πρότυπο της μητέρας μου. Είναι μια ήρεμη γυναίκα, κούκλα, πάρα πολύ εργατική, είναι πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της, στα παιδιά της, στα εγγόνια της, στον άντρα της. Είναι και η κορώνα του σπιτιού. Εμείς οι Μανιάτες θεωρούμε τη μητέρα μας πάντα την κορώνα του σπιτιού. Θέλω να βρω μια γυναίκα στα πρότυπα της μητέρας μου» κατέληξε.