Η ανάγκη της Ασημίνας να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται στο σπίτι των Σεβαστών την οδηγεί στο πατρικό της. Εκεί, όμως, μένει πια ο Μπάμπης. Ο τελευταίος δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει στην Ασημίνα το ενδιαφέρον του και πολύ γρήγορα και εκείνη χάνει τον έλεγχο. Οι Άγριες Μέλισσες πετούν αυτή τη φορά πάνω από τη μεσαία αδελφή Σταμίρη και όσα της φέρνουν στο διάβα της είναι μη προβλέψιμα…

Η Ασημίνα παραδίνεται στο πάθος και στην τρέλα του νεαρού, όπως γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK για τις Άγριες Μέλισσες. Για πρώτη φορά μετά από καιρό κάνει κάτι για εκείνη και είναι καλά. Απατάει τον Νικηφόρο και παρά τις τύψεις που νιώθει δεν μπορεί να το σταματήσει. Καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο, που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί στις Άγριες Μέλισσες, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Η ίδια συγκρούεται και με τον Νικηφόρο, καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται την επιστροφή της Ελένης. Όλα δείχνουν πως το τέλος του γάμου τους είναι κοντά, όμως και οι δύο φοβούνται να το αποδεχθούν.