Εκτός “The 2night Show” βρίσκονται προσωρινά οι Σφήκες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στη “Φωλιά των Κου Κου”. Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, τα τρία κορίτσια ενημερώθηκαν ότι δεν θα κάνουν άλλα γυρίσματα, ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει αν αυτό θα είναι, τελικά, προσωρινό ή μόνιμο.

«Όπως φαίνεται έχουμε ένα απρόοπτο με τις Σφήκες, μια αλλαγή στη σύνθεση της εκπομπής, φαίνεται ότι στα επόμενα επεισόδια δεν θα δούμε τα κορίτσια. Όχι σε αυτά που έρχονται άμεσα γιατί έχουν γίνει κάποιες εγγραφές, δεν θα τα δούμε στη συνέχεια, στα επεισόδια που οι εγγραφές θα γίνουν από εδώ και πέρα.

Είχε γίνει το περιστατικό με τη Ζήνα Κουτσελίνη και είχε ξεκινήσει μια φημολογία ότι αυτή η ενότητα θα σταματήσει, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Τώρα, λόγω κορονοϊού, όχι λόγω κορονοϊού, κάποια στιγμή ενημερώθηκαν τα κορίτσια ότι “τελικά δεν θα σας χρειαστούμε άλλο, προσωρινά δεν θα κάνετε άλλα γυρίσματα”. Από αυτή την Παρασκευή, τους είπαν, δεν θα κάνετε γυρίσματα.

Στην αρχή της εβδομάδας, όμως, τους είπαν να μείνουν stand by γιατί μπορεί να τις χρειαστούν. Οριστικά λέμε ότι την Παρασκευή τα κορίτσια δεν θα συμμετέχουν. Υπάρχουν κάποια μέτρα για τον κορονοϊό που μπορεί να δικαιολογούν, αλλά υπάρχει κι ένα ερωτηματικό αν είναι αυτός ο λόγος», είπε η Δήμητρα Καλφούντζου.