Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πάτρας στηρίζει την κινητοποίηση που καλούν τα σωματεία στο πλαίσιο της Μέρας Δράσης για την Υγεία την Πέμπτη στις 8.30 στην πύλη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

"Η 12 Νοέμβρη, μέρα δράσης και απεργιακής κινητοποίησης στα νοσοκομεία, να γίνει σταθμός στην αποφασιστική απάντηση του εργατικού κινήματος στις επιθέσεις της κυβέρνησης και της άρχουσας τάξης. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει την κινητοποίηση και καλεί σε μαζική συμμετοχή σωματείων, κινήσεων πόλης, συλλογικοτήτων αύριο το πρωί στις πύλες των νοσοκομείων πανελλαδικά και τοπικά στην πύλη του ΠΓΝΠ στο Ρίο , στο πλευρό του νοσοκομειακού κινήματος που παλεύει για μαζικές προσλήψεις, επίταξη της ιδιωτικής υγείας, δωρεάν τεστ, μέτρα και μέσα προστασίας για όλους. Αυτή είναι η πραγματική ασπίδα προστασίας για όλους τους εργαζόμενους! Η μόνη ελπίδα για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία είναι οι εργατικοί και νεολαιίστικοι αγώνες ενάντια σε αυτή την κυβέρνηση. Αξιοποιώντας την πολύτιμη πείρα από τις κινητοποιήσεις στην περίοδο του πρώτου lock down. Όπως και τότε έτσι και τώρα «δεν θα κάτσουμε σπίτι»!

Στηρίζουμε κάθε απεργία και κινητοποίηση, παλεύουμε για πανεργατικό απεργιακό ξεσηκωμό ενάντια στο έκτρωμα Βρούτση μέσα στον Νοέμβρη, με προειδοποιητική απεργία και κλιμάκωση για να αποτραπεί κάθε σκέψη κατάθεσης του.

Δεν είμαστε αναλώσιμοι, ο λαός θα σώσει το λαό!

Κι ας μην μας πει η κυβέρνηση για τήρηση μέτρων ασφαλείας. Ξέρουμε να τα τηρούμε καλύτερα από εκείνη..." αναφέρει η ανακοίνωση.