Στην εκπομπή “Pop Up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη της μαρκίζας και τους ψωνισμένους τραγουδιστές, για τους συναδέλφους που το έπαιζαν φίλοι του και από πίσω τον “έθαβαν”, αλλά και για το σεξ, όπως αναφέρει το zappit.

«Στον κλάδο μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καθίζηση. Πολύ λίγοι συνάδελφοί μου θα είναι σε θέση να επιβιώσουν μετά από αυτό το διάστημα. Είμαι συνειδητοποιημένος ότι αυτό που “πίνω” το “πίνουν” όλοι οι τραγουδιστές. Με καθησυχάζει το γεγονός ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν έχω μνησικακίες, είμαι εύκολος στη διαχείριση καταστάσεων με συναδέλφους. Όταν δημιουργείται πρόβλημα με κάποιον που με αντιπαθεί, είναι 100% ότι θα τον βρω ξανά στο δρόμο μου μετανιωμένο.

Οι τσακωμοί για τη μαρκίζα είναι κάτι δεδομένο. Είναι μερικοί ψωνισμένοι τραγουδιστές που νομίζουν ότι έχουν πιάσει… τον πάπα και ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο χρόνος το πληρώνει αυτό. Είδα πολλούς συναδέλφους μου που είχαν ψηλά τη μύτη και μετά από μερικά χρόνια δεν υπάρχουν τώρα πουθενά. Ότι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού έχουν συμβεί σήμερα σε μερικούς star, έχουν συμβεί και σε μένα. Άντρες συνάδελφοί μου ήταν φίλοι μπροστά μου και πίσω από την πλάτη μου υπήρχαν… κακίες.

Το σ@ξ είναι πολύ όμορφο όταν υπάρχει χημεία και όταν ένας άνθρωπος το απολαμβάνει νιώθοντας ότι έχει πνευματική επαφή, τότε το σ@ξ είναι ακόμα πιο όμορφο. Εγώ έχω απολαύσει το σ@ξ απ’ όλες τις πλευρές. Και από τη σ@ξουαλική πλευρά και από τη λέξη “ξεπέτα”», είπε ο Γιώργος Γερολυμάτος.