Η Υβόννη Μπόσνιακ δημοσίευσε την πιο καλλιτεχνική φωτογραφία της κόρης της στο Instagram.

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, Ελένη, έχει μεγαλώσει πολύ και οι γονείς της δηλώνουν πολύ περήφανοι. Πρόσφατα, η μητέρα της δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια υπέροχη, artistic φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να παίζει στη θάλασσα, με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα, όπως αναφέρει το bovary.

«Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο σ’ αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η μικρή Ελένη ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2015, για να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, το οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τρία χρόνια μετά τη γέννησή της.

Αν και οι γονείς της έχουν μεγάλη αδυναμία στη μονάκριβη κόρη τους και πάντα εκφράζουν τη μεγάλη τους αγάπη, σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες της στα social media.

Μέσα από τις αναρτήσεις της, η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία ακολουθεί μια αξιόλογη καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας, συχνά δίνει και ιδέες μαγειρικής στις followers της. Μάλιστα, μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου, η Υβόννη Μπόσνιακ είπε ότι μαγειρεύει μαζί με την κόρη της «Η κόρη μου μπαίνει μαζί μου στην κουζίνα. Της αρέσει πάρα πολύ».

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram: