Συνελήφθησαν, χθες, το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και ένα συνεργό των δραστών, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί. 

Ειδικότερα, οι τρεις άνδρες, ενεργώντας από κοινού, χθες τα ξημερώματα, αφαίρεσαν αυτοκίνητο ημεδαπού άνδρα από την περιοχή του Πύργου.

Στη συνέχεια, οι δράστες χρησιμοποιώντας το κλεμμένο αυτοκίνητο, διέπραξαν συνολικά τρεις κλοπές σε καταστήματα και τρεις κλοπές σε οικίες σε περιοχές του Πύργου, κατά τις οποίες αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια τηλεόραση, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένα αλυσοπρίονο, κλινοσκεπάσματα, τριάντα κιλά ελαιολάδου, τρόφιμα και πλακάκια δαπέδου, συνολικής αξίας (7.500) ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου εντόπισαν το κλεμμένο όχημα σε παράδρομο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου και το απόδωσαν στο νόμιμο κάτοχό του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.