Σε μια απρόσμενη και ανατρεπτική αποχώρηση οδηγήθηκε το GNTM της Δευτέρας καθώς το επίπεδο δυσκολίας στις δοκιμασίες ολοένα και ανεβαίνει! Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να… αποδράσουν εκτός Αθηνών με αποτέλεσμα να έχουν από νωρίς το πρωί ετοιμασίες, βαλίτσες και απορίες.

Ο λόγος; Η επαγγελματική τους εκδρομής στο γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας όπου και τοποθετήθηκε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, με τίτλο “We love Greece”.

Σε αυτή την καμπάνια μόδας και ελληνικού τουρισμού, τα μοντέλα έπρεπε να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στο φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου. Όπως ήταν επόμενο, βέβαια, κάποιοι εντάχθηκαν στις ζητούμενες δραστηριότητες του κάθε σετ, ενώ ορισμένοι επιδόθηκαν σε μια θεατρική απόδοση που δυστυχώς δυσαρέστησε τους κριτές.

Για ένα μοντέλο, λοιπόν, η αυλαία θα έπρεπε να κλείσει οριστικά στο ταξίδι μόδας του GNTM 3. Έτσι, έπειτα από την δοκιμασία, η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του STAR η Θεοδώρα Ρασέλ.