Όπως είναι γνωστό στην πρώτη καραντίνα αυτοί που την πλήρωσαν για τα καλά ήταν οι παράνομοι εραστές, μιας και δεν υπήρχαν δικαιολογίες για... έξοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα ζευγάρι παντρεμένων εραστών στην Πάτρα, έχοντας "καεί η γούνα του" από το πρώτο lockdown, αποφάσισε -όταν έμαθε την περασμένη Τετάρτη ότι έρχεται το δεύτερο- να... αναπληρώσει τον χρόνο που θα έχανε.

Έτσι και έγινε, μιας και την Πέμπτη και την Παρασκευή το εν λόγω ζευγάρι νοίκιασε διαμέρισμα μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης, περνώντας δύο βραδιές παθιασμένου έρωτα.

Σύμμαχος τους ωστόσο δεν ήταν ο καιρός, καθώς οι θερμοκρασίες είναι για την εποχή υψηλές, ενώ το συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν είχε air-condition.

Αποτέλεσμα ήταν να ανοίξουν τα τζάμια και μια ολόκληρη γειτονιά, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης να αναστατωθεί, καθώς δεν ήταν και τόσο διακριτικοί. 

Όπως λένε οι γείτονες της περιοχής την στιγμή που εκείνοι γέμιζαν τα ντουλάπια με τρόφιμα, το παράνομο ζευγάρι γέμισε... μπαταρίες λόγω της αποχής που θα ακολουθούσε, γεγονός που δεν τους ενόχλησε καθώς τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν καθημερινά, σπάζοντας τη ρουτίνα.

Οι δύο παντρεμένοι εραστές πλέον γύρισαν στις βάσεις τους, αναμένοντας το τέλος του lockdown.

Τώρα για το αν θα στείλουν 6 για την δική τους... σωματική άσκηση αυτό δεν το γνωρίζουμε, όμως δύσκολα θα ξαναπατήσουν στην εν λόγω γειτονιά, ψάχνοντας μέρη μυστικά και σίγουρα... πιο δροσερά.