Υλικά

4 μερίδες

1 κιλό μπουκιές χοιρινό
1 Ντομάτα
Λίγο πολτό ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 κύβο λαχανικών
1 ματσάκι μαϊντανό
Λάδι
Αλάτι
Λίγη Κανέλα
Λίγη Πάπρικα
1 μικρό πακέτο Κανελόνια

Εκτέλεση

Βάζουμε νερό σε χύτρα και προσθέτουμε το κρέας μας, το κρεμμύδι και λίγο αλάτι. Το βάζουμε να βράσει και μόλις αρχίσει να δουλεύει η χύτρα την χαμηλώνουμε λίγο και την αφήνουμε για 20 περίπου λεπτά μέχρι να ψηθεί το κρέας μας.

Όταν ψηθεί, ανοίγουμε την χύτρα και βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα το κρέας. Μετά σουρόνουμε και κρατάμε το ζωμό του κρέατος σε ένα μπολ.

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα, λίγο λάδι, το κρεμμύδι και το σοτάρουμε λίγο. Προσθέτουμε αλεσμένη ντομάτα, λίγο πολτό ντομάτας (εγώ χρησιμοποιώ μαράτα), τον μαϊντανό, τον κύβο και τα μπαχαρικά μας σε ποσότητες της αρεσκείας μας

Αφού πάρει μια βράση, προσθέτουμε και το κρέας και το αφήνουμε να ψηθεί λίγο όλο μαζί να πάρει τις ουσίες που χρειάζεται.

Για τα ζυμαρικά μας. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τον ζωμό από το κρέας που κρατήσαμε. Προσθέτουμε λίγο αλάτι.

Μόλις πάρει βράση βάζουμε μέσα τα τορτελίνια και τα ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά.

Τέλος τα σερβίρουμε ζεστά.

Πηγή: cookpad.com