Με ανακοίνωση από τον Μεγάλο Αδελφό ξεκίνησε το Big Brother Live, το βράδυ της Παρασκευής, στον ΣΚΑΪ. Οι παίκτες ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον έξω κόσμο όπου ολόκληρη η Ελλάδα μπαίνει σε καθεστώς lockdown από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου στις 06:00, όπως αναφέρει το zappit.

Οι εξελίξεις με την πανδημία τρέχουν και οι έντεκα συγκάτοικοι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανενημέρωτοι για αυτές.

«Συγκάτοικοι καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια νέα ενημέρωση σχετικά με την πορεία της πανδημίας. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2917 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα είχαμε 29 θανάτους. Τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα. Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000. Είχαμε επίσης σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς» τόνισε ο Μεγάλος Αδελφός στον αέρα του ΣΚΑΪ. «Από αύριο, Σάββατο στις 6 το πρωί, ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε γενικό lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού, σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Ο Big Brother τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα έτσι ώστε να είστε ασφαλείς».