Αχαΐα

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο  που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών για εμπρησμό.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές και εγκατάλειψη, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο συνεργούς του, διέρρηξαν οικία ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσαν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένα αλυσοπρίονο, και ένα χάλκινο καζάνι, συνολικής αξίας 1.800 ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Λιδωρικίου, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης