Υλικά

2 μερίδες
2 στήθη κοτόπουλου
1 μικρό μπρόκολο
250 γρμ μανιτάρια άσπρα
2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης
200 γρμ φέτα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Σκόνη σκόρδου
1 λεμόνι(χυμό)
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικα

Εκτέλεση

Κάνουμε όλη την προετοιμασία των λαχανικών μας. Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φέτες. Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες. Πλένουμε το μπρόκολο και το βράζουμε για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια το σουρώνουμε, το κόβουμε σε μικρές φουντίτσες και ρίχνουμε λίγο χυμό λεμονιού.
Πλένουμε το στήθος κοτόπουλου και το βάζουμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, βάζοντας μέσα αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, σκόνη σκόρδου, πάπρικα, ρίγανη και το χυμό από μισό λεμόνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να ενωθούν όλα τα υλικά και να βγάλουν όλα τους τα αρώματα.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ψήνουμε το κοτόπουλο, όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε και στο ίδιο τηγάνι χωρίς να το καθαρίσουμε ψήνουμε ώρα μανιτάρια και τις πιπεριές. Όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε και σβήνουμε την εστία. Μέσα στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τη φέτα να λιώσει, αφού η εστία μας είναι ακόμα ζεστή.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες και ξεκινάμε να στήνουμε το πιάτο μας.
Στήσιμο πιάτου: Επιλέγουμε ένα μεγάλο πιάτο ρηχό και στο κέντρο και κατά μήκος του βάζουμε ώρα κομμάτια του κοτόπουλου, από πάνω βάζουμε τα μανιτάρια και ενδιάμεσα τις φουντίτσες του μπρόκολου. Προσθέτουμε στη σύνθεση μας, τις πιπεριές και από επάνω όλων, ρίχνουμε τη σάλτσα φέτας...πασπαλίζουμε με πάπρικα και απολαμβάνουμε ένα χορταστικό φαγητό, γεμάτο χρώματα και αρώματα.

Πηγή: cookpad.com