Υλικά

Για την ζύμη

290 ml χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κ.γ αλάτι
1 κ.γ ζάχαρη
Λίγο ελαιόλαδο
Περίπου 500γρ αλεύρι
Για τον κιμά
500 γρ μοσχαρίσιο κιμά
2 κρεμμύδια τριμμένα
2 ντομάτες ορεινές τριμμένες
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κ.γ αλάτι
1/2 κ.γ μαυροπίπερο
Σχεδόν ένα ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Στο χλιαρό νεράκι μας λιώνουμε την μαγιά, κι προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, προσέχουμε να μην μας βγει η ζύμη μας σφιχτή αλλά μαλακή κι να μη κολλάει.
Αφού κάνουμε το ζυμάρι το αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστεί κι κάνουμε τον κιμά.
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά μας.
Έπειτα χωρίζουμε το ζυμάρι μας σε μπαλάκια περίπου 80γρ. Αυτό καθένα.
Ανοίγουμε το φύλλο κι απλώνουμε λεπτή στρώση κιμά, ψήνουμε στους 180 βαθμούς για λίγα λεπτά, θα πρέπει να πάρει χρώμα η ζύμη, ο κιμάς ίσως φαίνεται άψητος αλλά θα είναι εντάξει.
Σερβίρουμε με διάφορα λαχανικά όπως μαρούλι, ντομάτα, αγγούρια κτλ. Τρώγονται κι σκέτα με λίγο φρέσκο χυμό λεμονιού.

Πηγή: cookpad.com