Καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα ήταν σήμερα ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για τη σειρά “Κάτω Παρτάλι”, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν έφταιγε το Mega που έμειναν απλήρωτοι οι ηθοποιοί, αλλά η εταιρεία παραγωγής, όπως αναφέρει το zappit.

«Προηγουμένως μπορεί να έμεινε ένας απόηχος ότι φταίει το κανάλι για κάποιους ανθρώπους δεν πληρώθηκαν από αυτή τη δουλειά. Δεν θεωρώ ότι φταίει το κανάλι. Υπήρχε μια παραγωγή, η οποία δούλευε ως ιδιώτης στο κανάλι. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι το κανάλι τα λεφτά που έπρεπε να δώσει, τα έδωσε. Από εκεί και πέρα το τι τα έκανε η παραγωγή είναι άλλο θέμα και εγώ αν τα έχω με κάποιον, όχι σε προσωπικό επίπεδο γιατί δεν είμαι ο μόνος απλήρωτος, είναι και άλλοι συνάδελφοι, δεν τα έχω καθόλου με το κανάλι.

Και δεν τα έχω καθόλου με το κανάλι γιατί φοβάμαι τι θα πει ο πρόεδρος, είναι και πρόεδρος της ομαδάρας μου και τον αγαπώ πολύ… Το κανάλι, με αυτή την απρόσωπη έννοια που έχουν αυτά τα τέσσερα γράμματα, Mega, δεν φταίει καθόλου. Το κανάλι έκανε τη δουλειά του ως προς την ιδιωτική παραγωγή, η ιδιωτική παραγωγή, κατά την άποψή μου, δεν έκανε σωστά τη δουλειά της», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.