Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και για όσα διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και αφορούν στον covid -19, αναστέλλεται η λειτουργία των εξής δομών και  χώρων:

  1. Δημοτικής Βιβλιοθήκης ( Μαιζώνος 110, κεντρικό)  & (Φωκαίας 26, παράρτημα )
  2. Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110 )
  3. Η έκθεση αρχειακού και επετειακού υλικού στο καταφύγιο Υψηλών Αλωνίων 
  4. Χορευτικού Τμήματος  Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων  ( Κτίριο Παλαιού Λιμένα - πλησίον ΚΕΠ)
  5. Η πραγματοποίηση μαθημάτων στο τμήμα ενηλίκων του Εικαστικού Εργαστηρίου Πατρών (Πλατεία Κορύλλου 2) . Θα ακολουθήσει πληρέστερη ενημέρωση την προσεχή Δευτέρα.
  6. Μουσείου Λαϊκής Τέχνης ( πλατεία Κορύλλων 2)

Για το Δημοτικό Ωδείο Πατρών θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από την προσεχή εβδομάδα , αμέσως με την έκδοση των σχετικών εγκυκλίων

Από την  Δημοτική βιβλιοθήκη Πατρών  και μέσω της ιστοσελίδας της https://patraslibrary.weebly.com και σύνδεσης με σχετικούς πόρους, παρέχει την δυνατότητα ηλεκτρονικής δωρεάν ανάγνωσης βιβλίων, δοκιμίων και περιοδικών.

Επίσης θα παρέχει ηλεκτρονικά υπηρεσίες στήριξης και ηλεκτρονικής πληροφόρησης σε πολίτες κατόπιν σχετικού αιτήματος που μπορεί να  υποβάλλεται στο mail [email protected]

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών σε όλη την διάρκεια  εφαρμογής των μέτρων, θα παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης και ανάγνωσης μέσω του διαδικτύου και την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού  patrasculture,gr  (ενότητα Δημοτική Πινακοθήκη ) εκδόσεων που αφορούν σε εκθέσεις που έχει διοργανώσει καθώς και ξενάγησης στην 1η διαδικτυακή έκθεση εικαστικών.