Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 19:45 το Κεντρικό Δελτίο MEGA Γεγονότα με την Ράνια Τζίμα θα μεταδοθεί απευθείας από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον. Το ρεπορτάζ από τα επιτελεία των δύο μονομάχων Ντόναλντ Τραμπ και Τζον Μπάιντεν θα δίνουν σε παράλληλες συνδέσεις ο απεσταλμένος του MEGA, Γιάννης Μούτσος και ο ανταποκριτής του MEGA, Πέτρος Κασφίκης.

Στις 00:10 η εκπομπή «Βάβελ» θα ασχοληθεί με τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο Νίκος Φιλιππίδης θα αναλύσει με τη βοήθεια των προσκεκλημένων του τα δεδομένα όπως αυτά θα προκύπτουν σε πραγματικό χρόνο. Στη μεγάλη συζήτηση για τον εκλογικό πυρετό στην άλλη όχθη του Ατλαντικού ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis Στράτος Φαναράς, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Συμβουλίου Ηγεσίας και στέλεχος των Δημοκρατικών Εντι Ζεμενίδης, ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου Νικ Λαρυγγάκης και η Ελληνοαμερικανίδα διευθύντρια του Κέντρου FXB για την Υγεία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Πανεπιστημίου Harvard, Ναταλία Λινού.

Τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό θα μεταδίδουν ο απεσταλμένος του MEGA, Γιάννης Μούτσος και ο ανταποκριτής του MEGA, Πέτρος Κασφίκης.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα πάρουν η Μαριλένα Γεραντώνη, ο Νικήτας Κορωνάκης και ο προϊστάμενος του Εξωτερικού Δελτίου του MEGA Στρατής Αγγελής σε μια έκτακτη μαραθώνια εκπομπή, μέχρι τις 05:30 το πρωί. Η ροή των αποτελεσμάτων, η μάχη στις πολιτείες «κλειδιά» και οι πρώτες αντιδράσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Απευθείας ρεπορτάζ αλλά και μετάδοση όλων των εξελίξεων όπως αυτές καταγράφονται από τα ξένα δίκτυα και τα διεθνή πρακτορεία.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 19:45 στο Κεντρικό Δελτίο MEGA Γεγονότα η Ράνια Τζίμα απευθείας από την Ουάσιγκτον θα μας δώσει ολοκληρωμένα την εικόνα της επόμενης ημέρας. Πως εξελίχθηκε η εκλογική διαδικασία στις Αμερικάνικες Πολιτείες αλλά και ποιες θα είναι οι κινήσεις στην εξωτερική πολιτική του νέου πλανητάρχη και ειδικότερα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.