Όσοι έχουν ακούσει τη Μαριάννα Βούλγαρη να τραγουδάει ελληνικά κομμάτια του εγχώριου ρεπερτορίου, έχουν μαγευτεί ακόμα περισσότερο με τη χροιά της φωνής της.

Και της το λένε: «Πεθαίνω να σε ακούω στα ελληνικά». Η όμορφη τραγουδίστρια έτσι αποφάσισε να μην τους χαλάσει το χατίρι.

H νέα διασκευή που ετοίμασε είναι σε ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των περασμένων δεκαετιών, που έχει μείνει όμως διαχρονικό, αναδεικνύοντας την πιο μυστηριώδης γυναικεία ερωτική αίσθηση, μέσα από την φωνή της Ελένης Δήμου.

Μιλάμε ασφαλώς για το «Προσωπικά», ένα τραγούδι που έχει χαρακτηρίσει και έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κοινού με τη συγκεκριμένη ερμηνεύτρια.

Η Μαριάννα Βούλγαρη, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι της αρέσουν οι προκλήσεις και οι δύσκολες αποστολές, δεν φοβήθηκε να το τραγουδήσει και μάλιστα με έναν τέτοιο τρόπο που να προβάλει το δικό της ύφος και τη δική της ερμηνευτική προσέγγιση.

Η ίδια ευχαριστεί όσους τη βοήθησαν σε αυτό της το εγχείρημα και όλους τους συντελεστές που μετείχαν στην υλοποίηση αυτής της όμορφης ιδέας.

Το βίντεο που έχει ανέβει ήδη στο κανάλι της τραγουδίστριας είναι του Griseldo Ndoka, ενώ η παραγωγή και η μίξη είναι του πάντα δραστήριου Σταύρου Κωστή των Alcatrash.


Προσωπικά- Ελένη Δήμου (Cover by Μαριάννα Βούλγαρη) #prosopika #elenidimou #mariannavoulgari