Η απόφαση της κυβέρνησης τα νέα μέτρα (κυρίως η απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα έως τις 05:00 και το λουκέτο στην εστίαση) να τεθούν σε ισχύ από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (03.11.2020) έδωσε περιθώριο σε πολλούς, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα να κάνουν νέα… κορονο-πάρτι.

Τι κι αν η Αχαΐα "βράζει" από κρούσματα, κάποιοι ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης συγκεντρώνουν πλήθος θαμώνων και ξεφαντώνουν χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με το newsit.gr και βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ από την εκπομπή "Σήμερα".

Διοργανώνουν πάρτι με δεκάδες άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλον, τη μουσική στη διαπασών και διασκέδαση σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Να αναφέρουμε ότι η περιοχή βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει στο "κόκκινο" και υπάρχει συνολική απαγόρευση στην εστίαση, αλλά και μέτρα που αφορούν lockdown. Χαρακτηριστική ήταν και η πρόσφατη έκκληση του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρου Στεργίου που λέει πως δεν μπορεί να την πληρώσουν όλοι για μερικούς ασυνείδητους.


Κορονο-πάρτι σε Αθήνα και Πάτρα