Ένα από τα πιο ασυνήθιστα boutique ξενοδοχεία του κόσμου διατίθεται αυτή την στιγμή προς πώληση έναντι 5,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο λόγος για το Spitbank Fort, ένα θαλάσσιο φρούριο που κατασκευάστηκε τον 18ο αιώνα και παροπλίστηκε την δεκαετία του ’50.

Το πρώην θαλάσσιο φρούριο, το οποίο βρίσκεται καταμεσής της θάλασσας, αγοράστηκε το 2009 και ανακαινίστηκε πλήρως με σκοπό να γίνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για απόλυτη απομόνωση, χωρίς εκπτώσεις σε ανέσεις και αίσθηση πολυτέλειας.

Διαθέτει εννέα σουίτες, μπαρ, εστιατόριο, κάβα κρασιών, βεράντα στον τελευταίο όροφο με υδρομασάζ και σάουνα, εξωτερικές εστίες φωτιάς και πολλές άλλες παροχές. Βρίσκεται 15 λεπτά με το καραβάκι από τις ακτές του Gunwharf Quays στο Πόρτσμουθ και σε κοντινή απόσταση από το Λονδίνο.

Το πανέμορφο θαλάσσιο φρούριο, το οποίο είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο μέσω του Strutt and Parker, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον επόμενο ιδιοκτήτη του τόσο ως ξενοδοχείο, όσο και ως ιδιωτική κατοικία.