Και μπορεί τα τελευταία 24ωρα πολλά να ακούγονται και να γράφονται για την Ελεονώρα Μελέτη και τη μη συνέχιση της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» στην καθημερινή πρωινή ζώνη του ALPHΑ, ο Νίκος Μάνεσης ήρθε όμως να δώσει σαφή απάντηση το μεσημέρι της Κυριακής. Μια απάντηση που επιβεβαιώνει τα σενάρια, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να είπε την τελευταία της «καλημέρα» το πρωινό της περασμένης Παρασκευής, 30 Οκτωβρίου και να μην επιστρέφει με τη νέα εβδομάδα στο τηλεοπτικό της πόστο. Στη θέση της, δε, αναμένεται να βρεθεί η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού της Κάντζας Μαρία Νικόλτσιου.

Έτσι, λοιπόν, μόλις ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με Μάνεση» και πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση.

Ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει πως πίσω ακριβώς από τις κάμερες βρισκόταν η Μαρία Νικόλτσιου. «Γεια σας παιδιά! Στην κυρία πάμε… Φιλιά, τα λέμε! Τώρα που γνωριστήκαμε να τα λέμε! Μην χανόμαστε».