Νέα σελίδα γύρισε στην καριέρα της η πολιτογραφημένη Πατρινή πρωταθλήτρια Αναστασία Φουτσιτζίδου.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν πήρε μεταγραφή μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Ολυμπιάδα Πατρών, στο νεοσύστατο σωματείο Άτλας Πατρών.

Η 29χρονη αθλήτρια που μας ήρθε στην Πάτρα από τον Παναθηναϊκό και τον Ποσειδώνα Σύρου (το νησί καταγωγής της), έχει αγωνιστεί στην Αχαΐα στο Κούρο Πατρών και στην Ολυμπιάδα, έχοντας πάρει μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

Αν πάρει και με τον Άτλαντα θα έχει σπάσει ένα σημαντικό ρεκόρ αφού θα είναι η μοναδική αθλήτρια της Αχαΐας που θα έχει κερδίσει μετάλλιο με τρία διαφορετικά σωματεία. Η ίδια πάντως σε μήνυμα της στα social media έγραψε τα εξής για την μεταγραφή της.  

«Νέα χρονιά, νέα ομάδα! Μετά από 5 χρόνια με τα χρώματα της Ολυμπιάδας Πατρών, τη νέα σεζόν έχω τη χαρά να αγωνίζομαι για τον Άτλα Πατρών! Μια καινούργια ομάδα για την Πόλη της Πάτρας με μεγάλες προσδοκίες!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα στελέχη @kostas papazafiris @savvas kravariotis @betty georgiopoulou @Δημητρης Μπεγλεριδης για την τεράστια αγκαλιά και στήριξή τους και εύχομαι να τους κάνω υπερήφανους! Τέλος να ευχαριστήσω την @ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΣΤΙΒΟΣ για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και τις επιτύχιες που είχαμε μαζί καθώς και τον Σταυρο Κοή για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια!

Συνεχίζουμε πρώτα απ όλα με υγεία και μετά με αγάπη, αφοσίωση, υπομονή, επιμονή, προσπάθεια και πάθος… γιατί τι σημασία έχει η Νίκη αν δεν υπήρχε η Ήττα?».