Η ιστορία δεν είναι παραμύθι, αλλά εδώ που τα λέμε, θα μπορούσε να γίνει.

Ιστορίες στα χρόνια του κορωνοϊού. Ο Κωνσταντίνος δεν ξέρει όμως από παραμύθια. Ξέρει όμως από vlog και ως γνήσιος vlogger έχει το δικό του κανάλι στο youtube, το BihtisTv.

Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Γιατί ο Κωνσταντίνος το καλοκαιράκι που μας πέρασε, πήρε άλλους έξι φίλους του (όχι από τα χέρι λόγω κορωνοϊού) και πήγε για camping ο αθεόφοβος, την περίοδο που το δεύτερο κύμα του ιού ήταν ακόμα κάπου εκεί στα βαθιά του πελάγους και ερχόταν…

Ο Κωνσταντίνος μαζί με τους φίλους του, πήρε τα κουβαδάκια του, κρατώντας μεταξύ τους τις αποστάσεις και το περίμενε το περίφημο αυτό κύμα του κορωνοϊού, για να… εξηγηθεί μαζί του.  

Το κύμα δεν ξέρουμε αν τελικά έφτασε στην παραλία των επτά «απομακρυσμένων» (λόγω πανδημίας) φίλων. Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι η παρέα αυτή κατέγραψε τις εμπειρίες της στο φακό από το camping. 

«Αποφασίσαμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας στο τι κάναμε τις πέντε μέρες που μείναμε,  πώς ήταν τα πράγματα σε αυτήν την πρωτοφανή φάση που ζούμε και άλλα πολλά. Είμαστε φοιτητές στην Πάτρα και δεν κολλήσαμε τίποτα, είμαστε υγιείς» μας έγραφε ο Κωνσταντίνος.

Ελπίζουμε ασφαλώς να έχουν παραμείνει υγιείς από τότε. Για την.. ιστορία του κορωνοϊού και της παρέας το κάμπινγκ ήταν στο Παλούκι, στην όμορφη Κουρούτα και κάπου ανάμεσα σε αυτά παίζουν και οι καταρράκτες της Νέδα. Έτσι για να... φύγει ο κορωνοϊός! 

Δείτε τα τρία vlogs. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ CAMPING


ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΔΑΣ


CHALLENGES ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ CAMPING