Ο κλάδος της εστίασης και της αναψυχής συνεχίζει να έχει μια υπεύθυνη στάση απέναντι στον κορωνοϊό και να αγωνίζεται για τον περιορισμό της διασποράς.

Σε ανακοίνωσή τους τα καταστήματα της οδού Ηφαίστου "Φάμπρικα by mods”  και "Mods Club" τονίζουν ότι κλείνουν προληπτικά καθώς συνεργάτης τους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση των δύο καταστημάτων έχει ως εξής: «Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι συνεργάτης μας βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό.

Παρότι ο ίδιος δεν είχε καμία επαφή με το μαγαζί και το προσωπικό αυτού, πάνω απο 1 εβδομάδα και παρόλο που δεν έχει παρουσιαστεί κανένα σύμπτωμα στο προσωπικό μας ή στο εγγύς οικογενειακό τους περιβάλλον, εντούτοις, εμείς με αίσθημα ευθύνης προς τη δημόσια υγεία, αποφασίσαμε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ να αναστείλουμε τη λειτουργία των καταστημάτων μας, ώστε να γίνει απολύμανση καθώς και να ελεγχθεί άμεσα όλο το προσωπικό μας. 

Κλείνουμε λοιπόν, με δική μας πρωτοβουλία για 3 ημέρες, για να γίνει ό,τι ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η μακρόχρονη ιστορία μας στον κλάδο της εστίασης μας υποχρεώνει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Σύντομα ξανά κοντά σας. Σας ευχαριστούμε».