Παραμένοντας εντελώς ασυμπτωματικός και με την καραντίνα του να έχει φτάσει τις 18 ημέρες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορεί από την επόμενη Τρίτη να βάλει τέλος στην απομόνωσή του.

Ο CR7, όπως αναφέρει το Tuttosport, θα πρέπει να περάσει ακόμα τρεις μέρες στην απομόνωση κι έπειτα θα μπορεί επιτέλους να ξαναβγεί στον κόσμο, ακόμα κι αν δεν επιδείξει αρνητικό τεστ, όπως αναφέρει το gazzetta.

Αυτό, διότι έπειτα από 21 ημέρες καραντίνας και σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας στην Ιταλία, το ιικό φορτίο είναι σε τόσο χαμηλά επίπεδα που δεν γίνεται να μεταδοθεί από κάποιον άνθρωπο σε έναν άλλον.

Ο 35χρονος δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό σύμπτωμα από τις 13 του Οκτώβρη όταν και διαγνώστηκε με τον Covid-19, όμως, ακόμα δεν έχει βγει από την καραντίνα αφού δεν έχει αρνητικό τεστ.

Μέχρι να βγει αυτό το αρνητικό, δεν θα μπορεί να προπονηθεί με τη Γιουβέντους και θα κάνει ατομική γυμναστική, όπως άλλωστε συμβαίνει και καθημερινά στο σπίτι του, αφού φροντίζει πολύ ώστε να μην μείνει πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση...