Δεν πρόλαβε να στεριώσει η σχέση του Brad Pitt με το μοντέλο Nicole Poturalski, καθώς φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο 56χρονος ηθοποιός και η 27χρονη Nicole χώρισαν οριστικά, με μια πηγή να αποκαλύπτει στο Page Six πως ο έρωτας του Pitt για το μοντέλο από τη Γερμανία «δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρός».

Στις αρχές του μήνα, η Nicole Poturalski δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναρωτιόταν γιατί λαμβάνει τόσο πολύ μίσος στο διαδίκτυο μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Brad Pitt. Συγκεκριμένα είπε: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι αφήνουν μισητά σχόλια. Γιατί; Ποιο είναι το όφελός σας; Σε γενικές γραμμές, θέλω να καταλάβω τον ειρμό των σκέψεών σας. Επειδή δεν το καταλαβαίνω. Είναι τόσο αγενές και λυπηρό για όσους σχολιάζουν».

Ο Brad Pitt πυροδότησε τις φήμες για την σχέση του με το μοντέλο όταν εντοπίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο μαζί στο αεροδρόμιο Le Castellet της Γαλλίας. Οι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι δυο τους συμπεριφέρονταν σαν «ερωτευμένοι έφηβοι» καθώς δεν μπορούσαν να κρατήσουν μακριά τα χέρια τους ο ένας από τον άλλον, προτού πετάξουν σε ένα μικρότερο αεροδρόμιο και κατευθυνθούν στο Chateau Miraval, το κτήμα που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie..

Μια πηγή αποκάλυψε στο US Weekly εκείνη την περίοδο πως ο Pitt «ήταν ρεαλιστικός για τη σχέση του» από τη στιγμή που το 27χρονο μοντέλο ζει στη Γερμανία και έχει «μια πολύ περίπλοκη οικογενειακή κατάσταση που προσπαθεί να επιλύσει».

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι πιστεύεται ότι γνωρίστηκε στο πολυτελές εστιατόριο Borchard στο Βερολίνο, που ανήκει στον σύζυγο της Nicole, Ρόλαντ Μέρι, με τον οποίο έχει έναν «ανοιχτό γάμο». Μάλιστα, τον Αύγουστο προκάλεσε σοκ η είδηση πως το 27χρονο μοντέλο είναι παντρεμένο και πως ο σύζυγός της «δεν ζηλεύει» για την εξωσυζυγική της σχέση με τον διάσημο ηθοποιό.