Στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος ταυτίστηκε με τον κόσμο που εξοργίζεται με τον Δούκα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πολλές φορές και ο ίδιος εξαγριώνεται όταν διαβάζει το σενάριο.

«Δεν έχω twitter, οπότε δεν διαβάζω. Βρίζουν τον Δούκα, φαντάζομαι… Καλό είναι να εξαγριώνονται με ανθρώπους σαν τον Δούκα, εδώ εξαγριώνομαι εγώ που διαβάζω κάποιες φορές στο σενάριο το πόσο σκληρός μπορεί να γίνει αυτός ο άνθρωπος. Υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που δεν θέλει να γνωρίζει τι γίνεται παρακάτω, ένας από αυτούς τους θεατές είμαι κι εγώ. Θέλω να έχω την ευχαρίστηση του ξαφνιάσματος σε μια σειρά.

Ακούγονταν τα τζιτζίκια; Εκεί που ήμασταν είχε πάρα πολλά και έκανε και πάρα πολύ ζέστη και δεν ξέρω αν θυμάστε και τι φορούσαμε. Φανελάκι, πουκάμισο, γιλέκο, σακάκι, παλτό, κασκόλ. Δωρεάν λιπόλυση! Μέχρι πριν δύο ώρες ήμουν στο… πετσί του Δούκα. Στη διαδρομή από τα στούντιο Κάπα μέχρι εδώ στη λεωφόρο Αλεξάνδρα και το θέατρο Ζίνα, πρέπει να γίνει όλη αυτή η αποφόρτιση και η ανανέωση, η αναζωογόνηση με κάτι εντελώς διαφορετικό», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.