Άτομα του αντιεξουσιστικού χώρου έκαναν επίθεση στο βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Όλγας. Σύμφωνα με ανακοίνωση των ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων η επίθεση έγινε από 50 άτομα σε βάρος των ανδρών.

Η ανακοίνωση: «Η Ένωση μας καταδικάζει απόλυτα την άνανδρη επίθεση από ομάδα πενήντα (50) ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου σε βάρος τριών (3) Αστυνομικών της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της Τρίτης 27 Οκτωβρίου στην Πλατεία Όλγας στην Πάτρα.

Οι Αστυνομικοί ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του χώρου όπου την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιούνταν εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής μας εορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940. Κατά την επίθεση κινήθηκαν άμεσα αι με σύνεση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τραυματισμοί και από τις δύο πλευρές.

Αυτές οι επιθέσεις καταδεικνύουν την λογική και την ιδεολογία των οργανωτών τέτοιου είδους ομάδων, που βασίζεται εξ ολοκλήρου στην επιβολή απόψεων τους μέσω της απρόκλητης επιθετικής βίας, αποτελούν σοβαρό πλήγμα για την Δημοκρατία και πρέπει να βρουν απέναντι τους το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας».