Το patrasevents.gr σας στέλνει σινεμά στη θεατρική παράσταση "Μπαμπάδες με Ρούμι", που ανεβαίνει στο θέατρο Αγορά.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση για τη Δευτέρα 2/11 στις 20:30.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 31/10 και ώρα 15:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές οι:

Δήμητρα Οικονόμου
Χριστίνα Καραγιάννη


Η Θεατρική ομάδα Πάτρας ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, πιστή στα θεατρικά δρώμενα της πόλης, επιστρέφει! Ήρθε η στιγμή λοιπόν που οι ''Μπαμπάδες με Ρούμι'' θα σερβιριστούν!
Με την συγγραφική υπογραφή των Ρέππα-Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Μίλτου Παπλά, η θεατρική μας ομάδα, είναι πανέτοιμη να σας παρουσιάσει την μαύρη κωμωδία "Μπαμπάδες με Ρούμι".

Ο μπαμπάς έχει πάθει εγκεφαλικό. Δύο αδέλφια επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι στο χωριό, μαζί με τις γυναίκες τους, με αφορμή τον επικείμενο θάνατο του πατέρα τους, τον οποίο ευελπιστούν να κληρονομήσουν. Η ενοχλητική κυρά Βάσω και η αλλοδαπή υπηρέτρια Βέσκα, συμπληρώνουν την εξάδα που θα δοκιμάσει "Μπαμπάδες με Ρούμι''. Η ηθική και οικονομική διαφθορά, ο νεοπλουτισμός, ο ρατσισμός και η απουσία συνείδησης βρίσκονται στον πυρήνα του έργου, στο οποίο 6 αδίστακτοι άνθρωποι εγκληματούν ξανά και ξανά, κινούμενοι απο την δίψα τους για εύκολο χρήμα.

Το έργο ανεβαίνει στο θέατρο Αγορά από τις 24/10 κάθε Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη στις 20:30.

Παίζουν με διαδοχική σειρά εμφάνισης:

Μίλτος Παπλάς
Ματίνα Λαδικού
Αλεξάνδρα Σταυροπούλου
Αρετή Χαλιπίλια
Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου
Φώτης Παναγόπουλος

Συντελεστές παραγωγής:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μίλτος Παπλάς
ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Βίκυ Μαυρομάτη- Γιώργος Νταλιάνης
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Μίλτος Παπλάς
ΡΑΦΗ ΚΟΣΤΟΥΜΙΩΝ: Νίκη Αντζουλάτου
ΣΚΗΝΙΚΑ: Φώτης Παναγόπουλος
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μίλτος Παπλάς
ΜΑΚΙΓΙΑΖ-MAKE UP ARTISTS by CARRIERA Patras: Σταθούλια Ειρήνη, Κουλη Χριστίνα, Τριανταφυλλη Κωνσταντίνα, Ζαφειροπούλου Ελένη, Ντούκα Μαρία, Καραγκούνη Αλεξάνδρα, Θεοδωροπούλου Πηνελόπη-Αναστασία, Περδικα Αλεξία, Γεωργακάκη Αρετή- Ανδρούλα, Κυριακοπούλου Τερψιχόρη
ΧΤΕΝΙΣΜΑ-HAIR STYLING by CARRIERA Patras: Κοσπετάρη Ακριβή, Σταθούλια Ειρήνη
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Φώτης Πουρνάρας
ΑΦΙΣΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Βάσω Καλοκαιρινού
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ: Στράτος Λυμπερτός
ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ: Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, Βίκυ Μαυρομάτη
ΤΑΞΙΘΕΣΙΑ: Βάσω Καλοκαιρινού, Βίκυ Μαυρομάτη, Διονυσία Καβαλιεράτου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Θεατρική ομάδα Πάτρας Υποκριτές